SEO voor webshops

Een belangrijk onderdeel voor webshops is zoekmachine optimalisatie. denk hierbij aan concurrentieonderzoek, linkbuilding, zoekwoorden onderzoek of on-page optimalisatie. Ik help je waar nodig!

Analytics
Seo Ranking

Zoekmachine optimalisatie

Een belangrijk onderdeel voor webshops is zoekmachine optimalisatie. Alleen dit kunnen we ook weer verder onderverdelen in verschillende mogelijkheden. Denk hierbij aan content, linkbuilding, on-page optimalisatie, interne linkbuilding en ga zo maar door. Maar wat is nu belangrijk voor jouw webshop? Waar moet je als eerste mee beginnen? 

Deze vragen kan ik voor je beantwoorden. Samen gaan we bekijken wat er nodig is voor jouw webshop. Geen standaard praatje. Als je wilt kunnen we een call inplannen waarbij we samen gaan bekijken wat er mogelijk is om ook jouw webshop te laten stijgen in de zoekresultaten.  Heb je meer informatie nodig? Neem contact met mij op. 

 

Samenwerken

Ik vind het belangrijk dat we tijdens een zoekmachine optimalisatie traject goed samenwerken. Met mijn kennis van SEO en jouw kennis van je producten en webshop zijn we een goed team! Samen gaan we er dan ook voor zorgen dat jou webshop hoger in de zoekresultaten komt. 

Mijn strategie

Voor een goede SEO strategie dien je rekening te houden met de “4 pilaren” van zoekmachine optimalisatie. Deze zijn belangrijk om te je kansen van succes en ROI te maximaliseren. 

  • De performance van je shop
  • Wie je echte concurrenten zijn
  • Wat zijn je business goals
  • Het identificeren van je key enablers 

Resultaten van klanten

Voor mijn klanten behaal ik de volgende resultaten. Samen hebben we ervoor gezorgd dat er meer zoekwoorden in de top 5 zijn gekomen en dat mijn klanten samen meer leads hebben.  

 

%

meer verkeer uit SEO

%

Conversion Rate

Top 5 zoekwoorden

%

Online Leads

Succesvolle projecten

Een aantal van van mijn klanten waar ik voor heb mogen werken. Samen met deze klanten hebben we mooie dingen bereikt!

Voetbaltafelwinkel

Van een top 10 positie naar top 1 met een competatief zoekwoord. Patrick maakt de verwachtingen waar.

DoeeX

Snel en vooral duidelijk heeft Patrick voor ons onze website hoger in Google gekregen. We kregen zelfs een handig stappenplan!

Ik wil zitzakken

Snel geholpen door Patrick met een aantal dingen op gebied van SEO. De communicatie was vlot en prettig.

{

Optimaliseer niet voor zoekmachines maar voor je klant!

Patrick Heijmans

Patrick Heijmans 216 Removebg Preview

Laten we samenwerken!

Neem vrijblijvend contact met mij op om te bekijken waar we kunnen samenwerken. Ik zie het ook echt als samenwerken! Samen gaan we namelijk werken aan ‘onze’ webshop. Ik behandel namelijk iedere webshop of het mijn eigen shop is! Wil je samenwerken?

Locatie

Meerkensloop 10, Heesch

06 – 53 62 37 45

support@patrickheijmans.nl