Over mij

Al meer dan 15 jaar actief in de e-commerce. Eerst met eigen webshop en later als webwinkeladviseur.

Een beetje over mezelf

Al sinds het Alta Vista tijdperk ben ik bezig met webshops en E-commerce. Na 10 jaar eigen webshops te hebben gehad, zijn deze verkocht en ben ik me gaan focussen op zoekmachine optimalisatie voor webshops.
Er zijn zoveel aspecten waar je met SEO rekening moet houden dat je hierover nooit uitgeleerd raakt. Ik vind SEO nog steeds een van de mooiste manieren om met webshops te kunnen scoren.

Met 2 kinderen (zoon en dochter) en een hobby genaamd geoaching heb ik ook naast mijn werk tijd om te relaxen en tijd met mijn gezin door te brengen.

Met een paar eigen projecten test ik nieuwe SEO manieren uit om beter te ranken in de zoekresultaten. Daarnaast heb ik de webwinkelcommunity op gezet zodat webwinkeliers met elkaar kunnen praten over alles wat met E-commerce te maken heeft.

Patrick Heijmans

Patrick Heijmans
SEO specialist

Laten we samenwerken!

Neem vrijblijvend contact met mij op om te bekijken waar we kunnen samenwerken. Ik zie het ook echt als samenwerken! Samen gaan we namelijk werken aan ‘onze’ webshop. Ik behandel namelijk iedere webshop of het mijn eigen shop is! Wil je samenwerken?

Locatie

Meerkensloop 10, Heesch

06 – 53 62 37 45

support@patrickheijmans.nl